În pas cu Paul

Paul – Dicu, ştiţi voi – a plecat joi spre MdS 2013 . Din nou – a treia oară – singurul reprezentant al României. Şi tot pentru Inima copiilor aleargă. Îi dorim să-l ţină picioarele şi capul până la capăt şi niţel dincolo, ca să ajungă cu bine acasă.

Începe azi, cu o etapă dintr-aia scurtă, de antrenament. Vreo 15-20 km din ăia 250 pe care tre’ să-i facă prin deşert până pe 12 aprilie. Puteţi să alergaţi în pas cu el – un km de-al vostru face 2 euro, indiferent de viteză. Puteţi să-i urmăriţi isprăvile aici sau direct pe saitul Marathon des Sables. Are numărul de concurs (dossard) 106.

Iar dacă n-alergaţi în pas cu Paul, puteţi trimite cei 2% (ştiţi voi) către Inima copiilor. Nu-i ţeapă – ştiu eu, c-am îngheţat bocnă pe şantier când Andrei Gligor şi-a făcut acolo maratonul pe care trebuia să-l facă în Sahara.

(La fel ca-n anii trecuţi, lu’ Paul puteţi să-i scrieţi acilea. Ca să-l întrebe iarăşi colegii de cort dacă nu-i vreun star rock, ceva, la el în ţară, de primeşte atâtea mesaje. Că veni vorba, doar pentru că nu vrea nu-i star rock.)

Etichete:

3 răspunsuri to “În pas cu Paul”

  1. VictorCh Says:

    Are un suflet (si un suflu) omul asta – ceva de necrezut (si inca la varsta asta)! Pe mine ma apuca pandaliile numai cand VAD rucsacul ala imens, iar el nu numai ca-l ia in spate, da’ mai SI alearga cu el O SAPTAMANA (daca nu ma insel – pe o distanta mai mare decat Bucuresti – Constanta, masurat pe calea ferata) – si inca prin nisip sau/si printre pietroaie, prin arsita… SUCCES SI SANATATE!

  2. Fleur Says:

    Doamne-ajută! Baftă, Paul! Ai o inimă mare, cât toate inimile micuților pentru care alergi…

  3. v Says:

    Îi țin pumnii omului ăstuia!

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: