Cum să faci bani cu blogul

2014-01-14_pretulblogului

Ia spuneţi, cât să cer? Ă?

 

 

Reclame

18 răspunsuri to “Cum să faci bani cu blogul”

 1. adela parvu Says:

  Hai că-i tare asta! Și cine mai scrie? Revenind la afaceri :), cel mai corect e să ți se facă o ofertă, mă gândesc. Și dupa aceea te hotărăști :))))

 2. Dan G Says:

  Măcar un milion de euro. Părerea mea!

 3. vio Says:

  Un milion de euro de la CEC plus 90 si UNA de hectare la Nana! :))

 4. Cosmin Says:

  Eu aș continua, nu m-aș opri. Dacă te trezești angajata propriului blog?

 5. diacritica Says:

  Cosmin, n-auzi că cer un milion? Păi p-ormă nu mai lucrez în veci.

 6. Vadim Rihlea Says:

  da-i 80% 🙂

 7. Cârcotaşu Says:

  Hă, hă, hă! E bună! Se mai practică, da’ ca să-l menţină la audienţa actuală ar trebui să-i menţină profilu’ şi să fie şi cel puţin la fel de bun. Acu’, de ban, ce să zic? Ai încercat să-i zici că mă-sa are cratimă?

 8. Madness Says:

  Priceless…. 😉

 9. Cristian Says:

  O suta de mii de euro cash, in bancnote mici, nemarcate, intr-un ghiozdan mic si roz.

 10. Martin Says:

  Cere-i şi tu 100.000 de lei. Că materialele se pot reface 🙂

 11. Mihai Pintilie Says:

  Fara numar… 🙂

 12. Costi Balcovici Says:

  Eu cred ca deja faci bani de pe urma blogului, materialisto! Ce zici de asta?

 13. Grominu Says:

  Dacă mai pui și condiția „să-l mențină la audiența actuală şi să fie şi cel puţin la fel de bun”, cred că va trebui să scoți dumneata bani din buzunar. Și nu puțini. Unde găsești pe cineva capabil de a fi în stare să poată să știe… toate alea… și să mai și vrea, așa, pe degeaba?
  Zici: „p-ormă nu mai lucrez în veci.” Să crezi dumneata! Când o să te plictisești și o să citești blogul, nu o să înceapă așa, brusc, să te mănânce palmele? Atunci să te ții, soro, o să ai de lucru, nu glumă! Unde mai pui că o ajungi să-ți beștelești rău de tot propriul copil. Ai dumneata sufletul ăsta?
  Cum spunea la Nașu tv („Actualitatea romaneasca”, 13.01.2014) Laurențiu Primo de la „Meritocrația”, „trebuie să fiți ÎNȚELEPTĂ doamnă!” Dumneata crezi că în România un astfel de blog se poate vinde oricui (și, mai ales, cumpăra de oricine), la fel ca pământul?
  Eu cred mai degrabă că respectivul are un muzeu și dorește să cumpere doar trecutul, nu și viitorul blogului. Că când e vorba de cuvinte, mai greu cu aratul și semănatul.
  P.S. Adevărul este că într-o (euro)campanie electorală un așa blog e aur curat. La ce catindați sunt, zob îi faci pe adversari. Dar mai trebuie să te țină și brăcinarii. În acest caz n-au nici ei, nici împăratul bani să-ți cumpere băiatul. Și nu cred că CEC-ul mai dă credite.

 14. Coloraida Says:

  Şase cai frumoşi… :)))

 15. diacritica Says:

  (Gata, am cerut 120.000 de euro, ca să nu fiu lacomă.)

 16. Sorin Cosmoiu Says:

  depinde cat trafic e pe blog. C M il cumpara pentru trafic, fiecare click ii poate aduce 0,2-0,3 USD. Un site cu Google page rank 5 se vinde cu 100.000 USD.

 17. John Nash III Says:

  Hmm. Sa pui in balanta viitorul gramaticii romane care se duce de rapa pe zi ce trece si bunastarea ta pana la adanci batraneti. Eu zic ca trebuie sa existe o cale de mijloc, trebuie doar sa ma gandesc putin mai mult la solutia cea mai convenabila pt tine…daca nu ai ales pana acum.

 18. Grominu Says:

  Poate „25 amazing street art and mural works about books, libraries and reading” aici:
  http://ebookfriendly.com/books-libraries-in-street-art/
  Preluată de fapt de aici: „Dirk Schönfeld STREET ART IN NIZHNY NOVGOROD, RUSSIA, BY ANDREYANTE AO. PHOTO BY ANDREYANTE AO.

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: