Radu Cristian Marian, taximetrist

Nu bun. Nu bun, deloc. În caz că se-ntâmplă să, vă daţi jos.
Acu’ lucrează la taxi Decebal (da, ştiu, nu te urci în taxiuri no name).

Reclame

9 răspunsuri to “Radu Cristian Marian, taximetrist”

 1. peapetulburi Says:

  Singura frică pe care o am referitoare la companiile de taxi de prin Bucureşti este cea numită „pelicanul”. Sincer, nu am auzit până acum de firma asta, Decebal, dar voi avea grijă s-o evit şi pe ea în viitor. 🙂

 2. d.c. Says:

  Dă și tu niște detalii despre jegul pe care l-ai trăit alături de numitul Radu Cristian Marian. Dacă e prea umilitor, mai bine nu…

 3. ralucahippie Says:

  Parapetule, ce-ai patit cu Pelicanul? Eu i-am folosit cand eram in tara (sunt plecata de 2 ani) si nu tin minte sa fi avut probleme. Sau s-au porcit intre timp?

 4. ralucahippie Says:

  apropo- na ca sunt obosita franta si-m fug ochii in toate directiile: vad „peapetulburi” si creierul meu citeste „prapetul nu stiu cum” de-l mai si iau pe om cu „parapetule”.
  Si nici macar n-am baut nimic 😛

 5. Roxana Says:

  Eu chiar am incredere in plangerile facute impotriva lor ca schimba ceva.E prea mare competitia pe piata asta pentru ca un manager cat de cat rational si care si vrea sa aiba succes sa nu concedieze un taximetrist de care clientii sai se plang.

 6. rosita Says:

  Si mie mi se par ok cei de la Pelican. In afara de faptul ca soferii nu prea sunt din Bucuresti, ca atare nu prea stiu adresele deci trebuie dirijati, alte probleme n-am avut cu ei.

  De Decebal n-am auzit. Dia, poate era mai eficient sa fi sunat la firma cu pricina si sa discuti cazul? Sau „no name, no feedback”? 🙂

 7. Cineva Says:

  „Sa, va dati jos” ???? Ce cauta virgula aia acolo? Nu aveai pe unde s-o mai agati?

 8. diacritica Says:

  În caz că se întâmplă să (vă urcaţi în maşina lui), vă daţi jos.

  Calmează-te, mândro.

 9. Grominu Says:

  VIRGULA, ETERNA POVESTE!
  Așa cum (ne) învățau telectualii comuniști la începuturile lor și cum procedează acum, la apusul lor, virgula marchează ritmul respirației (trebuia să existe o regulă mai simplă, mai la îndemână). Mai sacadată, mai rară, ritmică sau aritmică, abuzată sau uitată, virgula elimină riscul de a rămâne fără aer și evită coma verbală.
  Și, pentru că acum suntem în democrație, respirăm liber. Adică, punem, virgulele unde vor mușchii, noștri: toracici, în cazul celor care vorbesc boborului sau palmari (eminența tenară sau eminența hipotenară-adică dacă bate cu deștu` mic sau cu ăla gros), când internautele sau internauții își trimit gândurili în eter.
  Uneori, mai rar, virgula e așezată și de „eminența cenușie” (despre care unii cred că e un mușchi mai firav, de aceea este neînțelesă și imediat criticată).
  Virgula, expresia cea mai pură a democrației gramaticale inteligente și a gândirii celeste libere, ajunge deseori o simplă somație a dictaturii infantile sau o manifestare a libertinajului teluric.
  Virgula, expresie a ordinii divine, tinde să rămână doar o manifestare a haosului originar.
  VIRGULA, ETERNA POVESTE!
  „Grele
  Sunt nopțile cu stele
  Când singur ești
  Și-ai vrea mângâieri
  Dulci ca și ieri.
  Dar în zadar
  Te lupți amar
  Cheia
  Vieții e VIRGULA
  Și numai ea îți dă ce dorești
  Dar să știi s-o folosești,
  [Și să ști S-O CITEȘTI.]
  Virgula – eterna poveste
  n-o-ntreba unde este
  și iubește-o mereu
  oriunde ar fi ea să fie
  de ți-a fost dată ție
  ia-o că-i bunul tau.
  Ascultă, de vrei să fii fericit,
  refrenul acestui cântec trăit.

  VIRGULA – eterna poveste
  nu-ntreba unde este
  [dacă nu o-nțelegi],
  ci iubeșt-o mereu.”

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: