Farmaciile Catena

…sau de ce e util să-ţi trimiţi angajaţii la training de ortografie la Cărtureşti Verona, chiar dacă lor li se pare că n-au nevoie. Jur că după atelierul ăla despre ortografia înjurăturilor până şi „creativul” de la Catena o să ştie când să scrie „a-i”. HR-ul de la Catena, găsiţi detalii aici. Sau HR-ul lu’ firma de publicitate a lu’ Catena, mă rog.

2015-02-21_catena

Copii, noi scriem „spre a-i fi spumă de baie”, de la „spre a îi fi…”, adică „ca să îi fie…”.

 

Publicitate

5 gânduri despre „Farmaciile Catena

  1. Din cite stiu, Catena e prea buni ca sa aiba nevoie de o firma de advartaizing. Totul se face in bucataria proprie.
    Pe Stela, Arsinel si Lover Boy i-a angajat directoarea de marketing, care scrie si scenariul si regizeaza prin imail. De productie si post-productie se ocupa directoarea de logistica.
    Ca cine e copiraitar… Iulian Vlad? Nu bag mina in foc.
    Oricum, de dactilografiat tot secretarele.

  2. Nu era mai simplu daca nu ne deranjam sa ajungem in mansarda aia de la Carturaresti Verona…ca ultima data chiar am ajuns la Verona dar nu era decat Mircea Carturaresti acolo!!!!

  3. Legat de afisul atelierului, nu ar fi corect „cati i”, nu „cati de i”? Ca nu zicem „cu cati de oameni se fac copiii”. 🙂

  4. Oamenii nu sunt copii. Nu spui „doi de oameni”, dar spui „fata mea a luat doi de zece” (nu „doi zece”). „Doi de i”, „trei de cinci” sunt forme acceptate de Gramatica Academiei.

Comentariile nu închise.