7

2015-06-08_7years

7 de când l-am înregistrat. Şase jumate de când am început să scriu.

 

 

Publicitate

14 gânduri despre „7

 1. Deci procastinasi fo juma de an. Cu folos, ca probabil ca-ti scriai blogul direct in english.
  Hello world!

 2. Este vârsta de referință atunci când evaluezi educația și buna creștere.

  Auspiciile sunt bune, Dia. În primul rând pentru că „paginile” tale sunt deja o resursă de informații pe care doar tu știi cu adevărat câte ore de muncă te-au … costat. 

  Pe fondul acesta, răzvrătelile și nonconformismele, împreunâ stilul direct, fără fasoane, dau bine chiar și atunci când nu-s [întru-totul] pe placul tuturor … blazaților [cu care, bănuiesc că mă confund și eu adesea].

  Astfel că, îți urez un La cât mai mulți ani de inspirație, dăruire dar și satisfacții izorâte inclusiv [însă, nu exclusiv] din aprecierile celor care te „urmăresc” în acest colțișor din tot-mai-greu-de-mărginitul … spațiu virtual!

 3. Thanks for flying with/for us!
  Cred că trebuie să-ți mulțumim cu toții pentru că ai „zburat” cu noi și pentru noi, nu doar cu WordPress, 7 zile din 7, timp de 7 ani.
  „Zbor” plăcut și la fel de rodnic încă 7 ani și apoi de șapte ori câte 7.

 4. Buna ziua, Am o mare rugaminte la Dvs. Fiul meu termina clasa a IX a si am constatat ca nu stie sa scrie corect in limba romana  ( ex cand se foloseste cratima, cand un cuvant se scrie cu doi i etc). M-ar interesa o culegere de teste cu raspunsuri pentru a mai lucra in vacanta. Va rog sa-mi recomandati ceva in acest sens. Pe Diacritica am gasit explicatii si dezlegari la multe probleme dar niste teste ne-ar fi utile pentru a aplica ceea ce am invatat. Mentionez ca pana in clasa a VII a a fost la o scoala cu predare in limba germana (germana matern). De asemenea nu stiu cum i-as putea deschideapetitul pentru lectura. Am incercat de cand a fost mic dar nu am reusit…    Va multumesc!Alexandrina Krausz

 5. N-am idee de teste, nu folosesc aşa ceva, pentru că nu predau română la nativi, în şcoală românească.
  Ar putea să ia blogul ăsta la citit peste vară. 🙂

  Cât despre citit, trebuie să-nceapă cu ceva ce-i place lui, nu neapărat cu lecturile obligatorii. Dacă începe cu ce-i place, chiar şi nişte prostioare, are şanse să ajungă să citească şi chestii mai grele. Am scris despre treaba asta aici:
  https://diacritica.wordpress.com/2014/09/13/cumsa-ti-faci-copilul-sa-citeasca/
  şi aici:
  https://diacritica.wordpress.com/2014/09/14/carti-care-ti-fac-copilul-sa-citeasca/

Comentariile nu închise.